Εταιρεία

Εταιρεία

Where It All Began

Η ιστορία του ονόματος ξεκινά το 1965, όταν από πολύ νωρίς ο Γεώργιος Κριτσίμης κατάλαβε το πάθος του για τη δημιουργία κοσμημάτων δουλεύοντας σε εργαστήρια υψηλής κοσμηματοποιίας.

Το 1975 δημιουργεί το πρώτο του εργαστήριο δίπλα στην αρχαία αγορά της Θεσσαλονίκης. Το 1996 έκανε το επόμενο βήμα σε μια μεγάλη καινοτόμα μονάδα στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης σε μια έκταση 1,2 στρεμμάτων.

Από εκεί κατάφερε να εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση με ανοδική πορεία με προτεραιότητα πάντα τις νέες τάσεις στο χώρο του κοσμήματος.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΣΑΣ​

Είναι υπέροχη η εμπειρία γνωριμίας μαζί σας και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή επικοινωνίας. Εάν βρίσκεστε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ελάτε να ταξιδεψουμε μαζί στο χώρο του κοσμήματος.

Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι ο χώρος δεν ήταν αρκετός για το μέγεθος της παραγωγής του και μεταφέρθηκε σε ένα μεγαλύτερο εργαστήριο στα Λαδάδικα. Ο εκσυγχρονισμός δεν άργησε να έρθει, όταν το 1996 έκανε το επόμενο βήμα σε μια μεγάλη καινοτόμα μονάδα στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης σε μια έκταση 1,2 στρεμμάτων. Από εκεί κατάφερε να εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση με ανοδική πορεία με προτεραιότητα πάντα τις νέες τάσεις στο χώρο του κοσμήματος.


Το 2009 γεννήθηκε η ιδέα του KRITSIMIS KOSMIMA. Η δεύτερη γενιά ανέλαβε με σεβασμό το “τιμόνι” της επιχείρησης και δημιούργησε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης. Με γνώμονα την ανάγκη της εποχής του internet, τα δύο αδέρφια της οικογένειας θέλησαν να φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δημιούργησαν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritsimis.gr


Ανοιχτοί σε ο,τιδήποτε καινούριο και πρωτοποριακό και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και την παράδοση στο κόσμημα το www.kritsimis.gr προσπαθεί να υπηρετεί τις σύγχρονες τάσεις του κοσμήματος παίρνοντας δύναμη από το παρελθόν και νεανική φρεσκάδα και αισιοδοξία για το μέλλον, γιατί υπηρετούμε αυτό που γνωρίζουμε καλά, το κόσμημα και την πολυτέλεια σε προσιτές τιμές.

 

The Evolution

◾️ HIGH QUALITY
Με την εμπειρία μας έχουμε καταφέρει να γνωρίζουμε πως να επιλέγουμε πάντα κοσμήματα ύψιστης ποιότητας

▪️JEWELLERY TIPS
Αγαπάμε το κόσμημα και το στυλ. Οι jewelry styling experts είναι πάντα διαθέσιμοι για να δώσουν κατάλληλες συμβουλές

Scroll To Top
  • Menu
Κλείσιμο
Home
0 Wishlist

Το καλάθι σας 0

Κλείσιμο

Shopping cart is empty!

Continue Shopping