Φίλτρα

Καλάθι

Επιστροφές

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε.

Μοναδική υποχρέωσή σας να επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική συσκευασία τους (συν τα δώρα εάν υπάρχουν) στην αρχική τους κατάσταση (αφόρετα) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και η διαδικασία πρέπει να γίνει μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Επιπλέον δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος (κατά τη διαδικασία της επιστροφής) .

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το kritsimis.gr πωλεί μόνο προϊόντα σε άψογη κατάσταση, αν κατ εξαίρεση παραλάβετε προϊόν με κάποιο ελάττωμα, τα έξοδα αποστολής σε εμάς τα επιβαρύνεται το kritsimis.gr , επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email return@kritsimis.gr ή τηλεφωνικώς στο 2106710200

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος , η επιστροφή χρημάτων (τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται, για παράδειγμα σε ποσό που έχετε επιβαρυνθεί +3€ και αφορά αγορές κάτω των 54€, θα σας επιστραφεί μόνο η αξία προιόντος) θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος . Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, στείλτε μας στο return@kritsimis.gr έναν λογαριασμό τραπέζης σε ηλεκτρονική μορφή IBAN. Επιστροφές δε γίνονται δεκτές όσον αφορά ειδικές παραγγελίες , παραποιημένα προϊόντα (αλλαγή νούμερου, προϊόντα με ειδική χάραξη) , βέρες.