Φίλτρα

Καλάθι

Αποστολές

Αποστολές Προϊόντων με courier

Αποστολές προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα (σε κάθε περιοχή) με δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως ποσού σε πληρωμένες παραγγελίες ή με επιβάρυνση +3€ για αγορές κάτω των 55€ εάν επιλεγεί η υπηρεσία της αντικαταβολής , σε Κύπρο (υποστηρίζεται και η υπηρεσία της αντικαταβολής) και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (και στο Ηνωμένο Βασίλειο) , Αυστραλίας και Αμερικής.

Έξοδα αποστολής

Ελλάδα Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 54 € 3€ έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 54 €
Κύπρος Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 80 € 8€ έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 80 €
Ευρώπη Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 150 € 25€ έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 150 €
Αμερική Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 300 € 35€ έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 300 €
Αυστραλία Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 300 € 35€ έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 300 €
Αγγλία Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 300 € 35€ έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 300 €

Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 24ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας , όσον αφορά προϊόντα με άμεση διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών θα αναφέρεται σε εμφανές σημείο περιγραφής του προϊόντος. Όσον αφορά ειδικές παραγγελίες η αποστολή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός 10-15 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πελάτης ειδοποιείται είτε μέσω email ή τηλεφωνικώς.

Επιστροφές Προϊόντων και Χρημάτων

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε.

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον έχουν επιστραφεί στην αρχική τους συσκευασία.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος από την κούριερ Ελτά Πόρτα-Πόρτα και το ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο.

Οποιαδήποτε άλλη μεταφορική είναι αποδεκτή (χρέωση αποστολέα).

Δεν δεχόμαστε προς αλλαγή προϊόντα που έχουν φορεθεί ή έχουν παραποιηθεί

Τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται, για παράδειγμα σε ποσό που έχετε επιβαρυνθεί +3€ και αφορά αγορές κάτω των 55€, θα σας επιστραφεί μόνο η αξία προιόντος) θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος (συνήθως ολοκληρώνεται εντός 5εργάσιμων ημερών). Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, στείλτε μας στο return@kritsimis.gr έναν λογαριασμό τραπέζης σε ηλεκτρονική μορφή IBAN ή να υπάρχει μέσα στο πακέτο ένα σημείωμα με τον λογαριασμό τραπέζης.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έχει εισπραχθεί το ποσό.

Τα έξοδα προς αποστολή στα γραφεία μας (Λ. Κηφισίας 162, 11525, Ν. Ψυχικό) επιβαρύνουν τον πελάτη και έπειτα η επιστροφή γίνεται με δωρεάν μεταφορικά.

Μοναδική υποχρέωσή σας να επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική συσκευασία τους (συν τα δώρα εάν υπάρχουν) στην αρχική τους κατάσταση (αφόρετα) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Επιπλέον δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος (κατά τη διαδικασία της επιστροφής) .

Το kritsimis.gr πωλεί μόνο προϊόντα σε άψογη κατάσταση, αν κατ εξαίρεση παραλάβετε προϊόν με κάποιο ελάττωμα, τα έξοδα αποστολής σε εμάς τα επιβαρύνεται το kritsimis.gr , επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email return@kritsimis.gr ή τηλεφωνικώς στο 2106710200

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές σε ειδικές παραγγελίες , παραποιημένα προϊόντα (αλλαγή νούμερου, προϊόντα με ειδική χάραξη) , βέρες.Στοιχεία Αποστολής για Επιστροφή Προϊόντων (Μέσω Γενικής Ταχυδρομικής)

Κριτσίμη Στυλιανή

Λ.Κηφισίας 162,ΤΚ 11525,

Νέο Ψυχικό, Αθήνα

2106710200