^ Back to Top
(+30) 210 671 0200
Δε-Πα 10:00-14:00
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 55€

Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα

Το kritsimis.gr δηλώνει ρητά ότι δεν έχει πρόθεση να προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων που μας παρέχετε και περαιτέρω να αποκαλύψει, πωλήσει, εκμισθώσει, ανταλλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας υποβάλλετε.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ρυθμίζει και ρυθμίζει θέματα, όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο (οδηγία 2000/31/ΕΚ , Π.Δ. 131/2003) και το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα όσον αφορά πωλήσεις από απόσταση.

Επιπλέον η πολιτική προσωπικών δεδομένων υπακούει στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν.2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.

Τα δεδομένα που μας παρέχετε μπορούν να διαγραφούν από τη λίστα με τα αποθηκευμένα στοιχεία πελατών, ύστερα από δικό σας αίτημα.

Κατά τη διαδικασία υποβολής των στοιχείων σας στο kritsimis.gr συμφωνείτε ότι το παρεχόμενο υλικό δεν περιέχει ψευδή στοιχεία ή πλασματικά και παράνομα ή γενικότερα ακατάλληλα προς χρήση και δημοσίευση.

Copyright 2017 Kritsimis.gr
Κατασκευή Ιστοσελίδων dTek Net.working